|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sevgili medatörümüz Erol kardeşim Mercanlar hakkındaki ayrıntılı ve açıklayıcı bilgilerin için sağol.Hocam yağcılık olsun diye söylemiyorum,gerçekten bu sitenin bel kemiğisin.....İyi ki varsın....
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak'cım teşekkür ederim,iyiki hepimiz varız,ne mutlu bize birbirimize yardımcı olabiliyorsak,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() bende alanyada tuttuğum bağzı kırmızı cinsleri ekliyorum.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]URL=http://imageshack.us]
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bende şu mercanları çok karıştırıyorum ama şöyle hakikatten pes pembe olan hakiki mercan, patlak gözlü olan mandagöz, gopez gibi ince uzun sadece kuyruğu pembe olan erkek mercan, antenli olan zaten belli ediyor kendisini fangri ise biraz daha koyu pembe olan mercandır diye biliyorum yinede karışık bir sülale pembe olsun ne olursa olsun diyorum en güzeli
![]() ayrıca çıkrık çok güzel olmuş tebrikler ve paylaşım için teşekkürler Rauf abi takıma balık vurduğunu nasıl anlıyorsun paylaşabilirsen sevinirim merak ettim ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() adamla acayip işler yapmış...elektrikli çıkrık...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] belki faydası dokunur... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() doğan bu linki uğraşmış bulmuşsun sağ ol bir kersin de istanbulda böyle bir şey bulmuş heveslenmiştim almak icin hemde ikinci eldi.kac para dedim bin yuro dedi hayırlı işler bol güneşler dedim kactım.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() vallahi bedavaymışşşş
![]() tabi fiyat ihtiyaç durumuzuza göre kıyaslanmalı...eğer gerçekten bi mala ihtiyaç duyuyorsanız ve sürekli kullanacaksanız fiyat kendini amorti edecektir...bu makinelerde de öyle... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() 1000 euro mu ....!!!!!!!! Rauf abi ben geleyim çekeyim balıkları para da almam vallahi zevki yeter
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Erol abi verdğin bilgiler için teşekkürler. Çok aydınlatıcı oldu benim için
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hüsnü bey,eğer çıkrığınızın bir resmini koyarsanız ve malzeme ile yapılışını hakkında bilgi verirseniz sevinirim.hoşçakalın.saygılar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
Çikrik Ve Makİneler | HALDUN YALIMLI | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 12-09-2006 14:01 |