|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() buyrun gözünü av görsün...
İSHAK BEY'İN PAYLAŞIMIDIR... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Doğan'cım ellerine sağlık,varol,sağol.Abisi bilgisayar konusunda çok cahil olduğumu daha önce yazmıştım.Tekrar ellerine sağlık diyorum.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() 40ın üzerinde çipura var yaaaaaaaaaa
41 defa maşallah sanırım yakalayan arkadaşlar 40 ın üzerinde abdest almalı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ishak abi rica ederim cehalet ne demek...ben bi süre önce resim ekleyemiyordum...
bu arada paylaşımınız için teşekkür edrim...beni bayramda balığa çımak için daha da heveslendirdi... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten maşallah, diyecek başka birşey bulamıyorum...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Oy oy oy oy sürüsüne bereket. Denizde bi şey bırakmamışlar valla. Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() elinize, ayağınıza vede kameranıza sağlık bu güzelim balıkların hiç olmazsa görüntülerini bizlerle paylaştığınız için
Başarınız daim olsun Rastgele ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sadece bızde olmuyormus | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 14-03-2008 19:46 |