|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi takım güzel gerçekten. Sadece levrekte değil, çipura takımındaki hareketli kurşun sistemi için de uygun. Eline sağlık...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Güzel bir sistem bir çok varyasyona açık. Selim abi teşekkürler.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selim Abi (herkes abi diyor bende diyeyim )
Gerçekten güzel bir sistem olarak gözüküyor... hırsızlı sistem olarak her çeşit balık için modifiye edilebilir... Hatta sabit yerde kalmasını yani gezmesini istemediğimiz kefal oltalrı ve şamandıralı sistemler için kullanımı çok güzel ben daha önceden kullandım ama işte kurşunu ayrı köstekle değilde direk fırdöndülü kurşun takarak yapmıştım. kıbrıs oltasının istediğim yerde kalması içiin güzel oluyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jig iğnesiz silikon takım | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 16-10-2006 07:06 |
Bu Takım Hakkında Fikirleriniz | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 04-10-2006 19:44 |
Milli Takım Geyikleri | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 16-04-2006 17:05 |
Uzun Köstekli Takım | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 21-12-2005 07:20 |