|
|
#7 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
ishak abicim selamlar
Şimdi poyraz hangi semtten eser bilmiyorum ama konak meydanında olduğumuzu varsayarsak ve denize baktığımızı varsayarsak rüzgar yüzümüzün sağ çaprazından eser eğer direk karşıdan esiyorsa bu yıldız olur eğer soldan soldan eserse karayel olur yaz aylarında karayel hakim izmirde fakat temmuzda 3 gün garanti poyraz esiyor hiç kesmeden bu 3 gün hiç balığa gitmeye yeltenmeyin derim boşa kürek çekmiş olursunuz ısparoz bile yeme vurmuyor (gözlemlerim bu yönde) kış aylarındada yıldız-poyraz veya yıldız-karayel ağırlıklı olarak rüzgar esiyor ve bu kuzeyli rüzgarlar genelde insanın yüzüne çarpınca acıtıyor bilhassa poyrazkapalı havalarda genellikle lodos hakim veya güneyli rüzgarlar ve bu güneyli rüzgarlar estiğinde havada kapalıysa şemsiyenizi almadan çıkmayın derim ![]() körfezde en uygun avlanma rüzgarı karayel benim tecrübelerime göre poyrazda balığın keyfi kaçıyor lodos estiğindede aynı şekilde balık keyifsiz oluyor bunlar nacizane benim edindiğim tecrübelerdir faydalanan olursa ne mutlu bana ![]()
|
|
| Sosyal Paylaşım |
|
|