|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Evet Erol abi herşeye rağmen balığa devam, Gediz olsa bile devam ama bu sefer GPS'i kullanalım derim ben
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() aman erhan gediz deme de ne dersen de....
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan kardeş sizin oraların doğasını bilirim. İnsanı kendine aşık eder, ama malum abi bende İzmir'de ikamet ediyorum. Ne bu şehri bırakabilirim, nede sizin oraların doğasını aklımdan çıkarabilirim. Çok şükür madur olma durumu yaşamadım daha, allahta başka yaşatmasın derim
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Geçin dalganızı. Müstahak bize. Tutamadık çenemizi olacağı budur tabi. ben demiştim kimseye söylemeyin şu Gediz işini diye ama olmadı işte
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
öyle ise olsun ben hiç dalga gçmem keşke bende aranızda olabilseydim derim.. malum avcılık 40 gün taban 1 gün av eti(karadada+denizdede aynıdır).... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
burası neresi?? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 28-11-2006 07:43 |