Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-11-2006, 21:34   #1
katiti
Kaptan
 
katiti kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 10.11.05
Şehir: İzmir
Yaş: 47
Mesaj Sayısı: 2.176
Varsayılan

abi ağzına sağlık güneşin sol tarafımı ısıttığını hissettim ...
__________________
Mert Topoyan
İzmir - 1978

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 12-11-2006, 08:34   #2
mufi
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Alıntı:
katiti tafarından gönderildi
abi ağzına sağlık güneşin sol tarafımı ısıttığını hissettim ...
bak işte şimdi terledin. ..sana çıkart demiştim şu montu...mert!! bak şimdi terin üzerinde soğuyacak. üşüteceksin. yahu
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-11-2006, 01:33   #3
levrek
Kurucu Üye
 
levrek kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 29.10.05
Şehir: izmir-ksk.
Yaş: 58
Mesaj Sayısı: 1.878
Varsayılan

Muvaffak abi oldu mu şimdi,sen kalk hayvanları ekmeğe alıştır,sonrada biz bir dünya kadar yemle gidip elimiz boş dönsün balıkların gramajlarına bakılırsa akşam yavaş yavaş yenilmiştir gibime geliyor...
__________________


Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-11-2006, 15:00   #4
mufi
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

arkadaşlar tekrar ediyorum. tavuk göğsü+ciğeri+yüregi ....birde bunlardan yanınızda götürün..daha ucuz yem...allah allah yaa..
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-11-2006, 20:42   #5
Uzm.Dr.Rastgele
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan Mufavvak abim benim...

Sevgili abim,tavuk eti ve ciğerini bir-iki defa Körfezde ''kanal'' denilen mevkide
kolyoz ve uskumruda denemişdim.Gerçi ogün ben bu balıklardan tutamadım ama
ekne sahibi Emin abim bir kaç parça balık almışdı.Abi şimdi sana yeni duyduğum bir uygulamayı söylüyeyim.Fakat ben balığa gidip de deneme fırsatı henüz bulamadım.Akşamdan tavuk göğsünü fleto olarak kesip çok hafif tuzluyorlarmış ve bu filetoları el ile ezilmiş bi-iki sardalya ile karıştırıp buzdolabında sabaha kadar bekletip ertesi günü onu kullanıyorlarmış.Sardalyanın kokusu tavuk etine sinince daha iyi netice aldıklarını söyledi arkadaşlar.Dediğim gibi ben henüz denemedim.Ama teknede dip balığında iyi netice vereceği kanaatindeyim.Deneyince neticesini yazacağım ve deneyip de netice alacak olan arkadaş olursa o da yorumunu yazarsa memnun olurum.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sonunda yaptım :) Emre FOTOĞRAFLARIMIZ 20 11-04-2007 11:51


Saat 14:04.