|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() serkan abi resimleri görünce yine içim gitti valla ..aynen dedigin gibi bayramın üçüncü günü gittigimizde hamur taktık aynen alabalık atlıyo dedim hamura geliyosa herşeye gelir bu balık ertesi gün solucanla gittik iki tane yakaladık ama toplam 3 saat kaldık barajda çünkü yagmur başladı toparlanmak zorunda kaldık ...ve abi balıgın bol olmasının nedenini barajda çok girinti çıkıntı var ve dip taraflar çalı çırpı olmasına bagladım ,bilmem dogrumu ...rastgele serkan abi............
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sağol Abdülhamit,sana da rastgelsin...Dediğin doğru olabilir,balığın saklanacak yerinin bol olması her zaman avantajdır...Sana bir resim daha göstereyim,gelene kadar idare et artık...Gelince beraber gideriz alabalığa...
![]() Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 10:58 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Serkan'ım o ne öyle balık mezat yeri gibi.Her avınız böyle olsun kardeşim.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Sağol İshakçım.Yanlış resim koymuşum,düzelttim şimdi...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() serkan abi olmuyo böle ama.bulan var bulamayan var.bak hepimiz erkeğiz sonra mazallah biyerimize bişey olursa suçlusu sensin ona göre.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık resimlerini bundan sonra yasaklasak daha iyi olur gibi.Bizimde canımız var.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Bu da kış alaları.......
Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 10:59 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
alabalık | erzhasan | Tatlı Su Balıkları | 5 | 23-01-2009 12:44 |
Böyle Zeka ? | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 01-12-2007 12:21 |
Alabalık | comert | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 12-07-2007 01:20 |