|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() rastgele ishak abi işallah yüzün güler dua ediyorum işallah yüzünüz güler....selametle
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Bayramın 3 ncü günü tabiri caiz ise ayaklarımız kıçımıza vura vura balığa gitmişdim.Ve koca bir hiç ile dönmüşdüm.Allahtan onu izleyen haftanın sonunda tekne ile çıktıkta azıcık hamlık gitmişdi.Dün gerence de akşama kadar kalsaydık yine aynısı olacaktı.saat: 10.00 dan sonra arka tarafa geçince şansımız güldü.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi yine canlarını yakmışsın bizimkilerin
![]() Mehmet abimi üzdü mü bu yaramazlar onda durum nasıl?
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Tago vallahi at-çek yorgunluktan turşu gibi olduk.Mehmet abinde 4 tane kaldırdı.Daha iyilerinin ve irilerinin denk gelmesi dileğiyle herkeze rastgelsin diyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İshak abi tebrikler çipuraları yatırmışsın yine tezgaha. Bereketinin devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak dostum,kahretsin yine yakalamışsın,bu ne aksi şans,pes doğrusu.İtiraf etmeliyim ki arkadaşlar super valla
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Erol kardeşim '' kahretsin '' yine bu defa da başardık ama kıyıda artık balığın azaldığı bir gerçek.Üstadım gece işini artık pek gözüm yemiyor.Ama bu kış allah nasip ederse hiç değilse bir gece Güzelbahçe'den poyrazın denizi kudurttuğu bir havada Levrek deneyeceğim.Çünkü bundan 3 sene öncesine kadar kasım-aralık aylarında genelde gece yıldız veya poyrazı yakalayınca hep levreğe takılırdık.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gerence macerası | ADNAN | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 18-01-2010 16:32 |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
hadi bakalım !! | ADNAN | Organizasyonlar | 4 | 16-06-2008 19:43 |
gerence hatırası | ibrahimz35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 06-12-2007 05:25 |
Gerence Hatirasi | mehmeterhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 14-06-2007 20:34 |