|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() valahi erdem olayı bende anlayamadım...anıl sadece yukarıda yazdıklarınızı mı söyledi...neye benzediği konusunda da bi bilgi olursa bizde merakımızı giderebiliriz...zamanın da haber ne kadar doğrudur bilmiyorum ama adamın biri bi tuzlusu timsahı yakalamıştı...bi semender olabilir...
mert, bu arada lapin nedir? ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan lapin de bir balık çeşidi ne olacak başka
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
yani yazacak bişey bulamadım walla mert... ![]() ![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan elimde resim olmayınca diyecek birşey bulamadım ne yapayım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() LAPİN(LAPİNA)
koyu yeşilin çeşitli tonlarında bir akdeniz balığıdır. eskiden bütün kıyılarımızda en sığ yarlerde bile kayaların altında ve otluk alanlarda deniz eriştelerinin arasında yüzlercesine rastlamak mümkündü . salak ve samimi tabiatlı neşeli hayvancıklardır. etleri makbul olmadığından ne sofrada ne de pazarda değerleri olmasa bile bu tabiatleri yüzünden acemi snorkelli avcıların en kolay avı haline gelmişlerdir. ancak bu sevimli hayvancıklara son yıllarda hemen hiç rastlamıyor oluşumuzun asıl sebebi deniz dibini kazıyıp yuvalarını dağıtan tratalar ve kirlenen deniz suyu olmalı. lapinlemek deyiminin aksine açgözlü değillerdir. etobur olmadıklarını zannediyorum. zaman zaman oltaya takılır olmaları meraklı tabiatları nedeniyle olmalı. (gerçi bu da deyimi bir nebze yerinde kılıyor) alıntıdır... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar resmide buymuş lapin in
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ramazan Abi gönderdiğin resim kikla lapin haklısın. Ayrıca başka türleri de var...
Bu arada etinin lezzetli olmaması konusuna gelince, lapinde tek sorun çok kılçıklı oluşu. Onun dışında eti güzel sayılır...
![]() |