|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bilgiler icin tesekkur ederim, ben de yeni bilgiler edinmis oldum sayenizde. zargana avini merak etmeme ragmen nerelerden yakalanabilegi konusunda beni bilgilendirebilirmisiniz. yani "cehaletimi mazur gorun" iıldır da olurmu, veya sig yermi derin yer mi.
bilgi verebilirseniz sevinirim isik ve sevgi ile kalin
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi zargana konusunda tecrübeli ondan bekleyelim bakalım bilgileri
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zargana Avı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 30 | 25-02-2012 22:21 |
Zargana Avı(VİDEO) | Bornovalı | Videolar | 7 | 14-10-2010 19:23 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
eşkina ve zargana | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 30-04-2007 17:29 |
Zargana topu... | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 04-07-2006 09:55 |