|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() İshak ellerine sağlık.Büyük aile fotoğrafı çok daha güzel oluyor elbette...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi 1. harikaydı 2. daha iyidir hemen indiricem
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ben bu rapidshare den hiçbir görüntüyü açamıyorum herhalde bilfisayarımda bir problem var.hep alternatiflink uyarısı veriyor.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Ramazan Bey sorunu tam anlayamadim ama, eger bilgisayarinizda herhangi bir indirme araci var ise premium uyelik olmadikca gercek dosyayi degil bir html sayfasi indirir. Bu program icinden kullandiginiz browseri iptal ediniz, yada bu programi kapatiniz, gerçi bazilari kapatsanizda otomatik çalışır, örnek downlaod manager.
sorunu tam olarak anlatırsanız yardımcı olabiliriz |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi, slaytlar cok guzel olmuş ellerine kollarına yüreğine sağlık
Selamlar Sevgi ve Işıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ishak abi ellerine sağlık...rapidshire den dosya indirmeyi de açmışsın...rapidshire den bütün dosya indirimlerinde bu yöntem kullanılır...eğer netten büyük dosyalar indirmiyorsanız download programları kullanmayınız...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() aşağıdaki gibi bir problem oluyor bende.
eklentiyide yapamadım herhalde kusura bakmayın. |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() ramazan bey...görünyü mesaj modunda eklentiler klasörünü kullanarak ekleyiniz..elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak dostum, sana daha çok övgü yapmaktan korkuyorum adeta,birincisine güzel dedik,ahanda ikincisi super olmuş,üçüncüsü için ise daha neler olacak diye merak içinde bekliyorum,ellerine sağlık
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rasgelsin ailesi... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 403 | 27-01-2015 18:38 |
yıldırım ailesi kampı 19/20/08/2007 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 31-08-2007 08:19 |
Tüm rastgelsin ailesi tek video klipte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 29 | 22-02-2007 09:08 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |