|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar hepinize katılıyorum.Cumartesi erkenden kalktım.Tuhaftır annem de gelmek istedi benimle balığa.Eh iyi hadi bakalım dedik.Gittik Çeşmealtına tık yok bende.Validesultan dip kıbrıslı sardalyalı takımla bir parça karagöz yakaladı ama o da o kadar ufaktı ki (sadece gözden ibaretti desem yeridir)
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() durum vahim ...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla Tayfur öyle bir durumdayım ki sorma...Hani artık ufak olsun tutayım,sonunda denize geri salayım ama yine de bişeyler tutayım...Ya da tutamasam da bi tık desin yahu...Hani o kadar kötüyüm yani...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() En sonunda kafayı kırıp(tabi paraya da kıyıp)karadan kullanılabilen balık buluculardan alıcam o olucak...At denize bak balık var mı? Varsa çıkar takım taklavatı.Baktım balık yok hiç debelenmeden volta.Aslında beni deli eden tarafı daha çok o kadar ekipmanı çıkart sonra toparlan başka yere geç,tekrar yayıl...
Akşama kadar çıfıtım çıkıyor valla...Cuma günü sordum hisarönündeki malzemecilerden birine 175 $ dedi karadan kullanılanına..Nedersiniz işe yararmı acep...?Gerçi inceledim tarama açısı 20 dereceymiş.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul Kıyılarından Nerede Ne Çıkıyor | nihatkr | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 13-09-2008 08:43 |
Nerede bu balıklar? | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-02-2008 12:36 |
nerede bu levrek?? | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 18-04-2007 14:50 |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |
Karadan ASLA | levrek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 18-10-2006 09:11 |