|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar bu balığın en son 1 kg gelenini tuttum. Avı çok zevklidir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hüsnü kardeş daha ayrıntılı bilgi verirmisin varsa tabiki resmini de görmek isterdim. nasıl tuttun ne kullandın çelik tellimi kullandın anlat bakalım böyle kısa bırakma
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() İlker kardeş aslında bu balık için özel bir aparat gerekmiyor ben marmariste cipura beklerken bu balıktan yakalamıştım. ve insanlar hep yakalıyordu..dişli balık oldugundan köstek saglam olsun yeter.birde igne kalın olmalı ki açmasın..zira güçlü balık oldugundan aynı boydaki çipuradan daha sert asılıyor...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. ben hiç denk gelmedim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() ilker bey özel bir aparat kullanmadım. Bu bölgede bu balığa 'yasemin' veya 'domuz balığı' denir. Mercan takımının en üstündeki kancasına takıldı, yemi bir iki yoklar va kapıp gider. Mustad 1251 7c kanca kullanıyorumbu kanca uzun konçlu ve çelik iğne olduğu için açamadı. Derinlik 30 mt. civarıydı yem tavuk göğsü vardı.resmini çekmedim.
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() Bu mesaj en son " 03-12-2006 " tarihinde saat 11:12 itibariyle mercan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hüsnü bey çok teşekkür ederim. rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() ilker bey...izmirli arkadaşlar sanırım bu balığa pek denk gelmiyor...ama akdenizde yeterince var bu balıktan...özel bi takıma gerek yok ama genelde dipten 1 metre havadaki yemleri alıyorlar...karides sardalya iyi yem bu balıklar için...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eyvallah doğan sağol kardeşim
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar yasemin balığı tutarsanız derisini soyup limonlu su ile etini yıkarsanız kokusu olmaz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |