|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gökselim çok üzüldüm gününüzün hayal ettiğiniz gibi geçmediğine. resimleri henüz indiremedim sistemde sanırım sorun var. bakınca birşeyler yazarım. ama yinede sizinle olmak isterdim. en çok da eşinin durumuna üzüldüm sanırım size çaktırmamış ama her halde en çok o etkilenmiştir. bir dahaki sefere daha iyi olur umarım. üzme kendini. arabaya birşey olmamıştır umarım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ilker abi saol , hayal kırıklıgımı anlatmam mumkun degil, o kadar yol gittigime mi yanayim, o kadar yol direksiyon salladigima mi yanayim, Tagoyla ilk baliga cikmisiz ona mi yanayim, arabaya mi yanayim, abimin durumuna mi yanayim, kokarin hayal kirikligina mi yanayim, denizlerimiz balik ciftlikleriyle dolmus ona mi yanayim,
sinirlerim yıprandı anlayacağınız... pes etmek yok yeni yerler keşfetmeye devam! Arkadaşlar birgün 2 saat oturun ve google earth u bir inceleyin , kıyılarımızı , her yer öbek öbek balık çiftliği, berbat bir manzara |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese selamlar
Öncelikle beni gelip alan Göksel abime teşekkür ediyorum o olmasaydı kokar koyunu ömrü hayatım boyunca zor görürdüm ![]() Şimdi olayı kısaca anlatmak ve asıl hatanın nerde yapıldığını söylemek gerekirse hatamız uzunkuyu tabelasını görmeden zeytinler tabelasını zeytineli sanarak o köye atlamamız hatta köy tabelasını geçmiştik ki göksel abi burası yaa diyerek geri döndü. Ama tarif ancak bu kadar uyar köy meydanına geldik bakkaldan alacakları aldık sola döndük ilerledik tarif aynen uyuyor orman başladı hah dedik şimdi orman bitecek çorak bir arazi gelicek ve sonra ver elini zeytineli 1 saat kadar orman bitti tam seviniyoruz yine orman başladı hemde kesim sahasıymış her tarafta tomruklar var ve yolun en bozuk kısmı burdan sonra başlıyor 4x4 ile dahi girilmeyecek yollardan Göksel abimin usta şöförlüğü sayesinde sağ salim çıktık. Bizim kokara geldiğimizi anlamamız yolculuğun son 10 dakikasında gerçekleşti ![]() Fakat ben bu maceradan yinede keyif aldım. Hem Göksel abiyle tanışma fırsatımız oldu hem Göksel abimin abisi yani Nadir abiyle tanışmış oldum (Süper maceraları var öldürdü bizi gülmekten) Hemde diğişik 2 yerde avlanma fırsatı buldum zaten her zaman balık avlayacağız diye bir kaide kural yok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygun zevk almışsın önemli olanda bu boş ver gerisi boş. bir daha ki sefere daha iyi olur umarım. birliktede atılırız o maceralara ( inşallah).
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abicim bu kokar senide gökselide iyice yıldırmış. bak bende merak ettim şimdi nasıl bir yer diye eeeee artık göksel ve sen tecrübeli oldun avlanmasakta turistik gezi olarak götürürsünüz artık. mangal ve nevaleler benden tabikiiiiiiiii
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |