|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() kararliyim guzel bi hava yakalarsak didim-akbuke gidelim hic olmazsa cam gibi balik yakalariz
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel akbükte bol bol çipura çiflikleri var. ne dersin havuzlarına olta atarız böylece balıklar garanti olur dimi.......heheheeeee
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Taygun,Zeytineli'nin yolu kokar kadar uzun değil.ayrıca o kadar da yolu bozuk değil.Güven İshak abine 2007 yazında ayı gibi yapacağız bir organizsyon.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() İlker abicim , dididmde balik ciftliklereine gitmeye gerek yok, ben oraya da gittim
![]() Ah Ishak abi, neler ettik biz, kokar kokar dedim geldi basima!!! Tayguncum hic ders almamissin yav, balık için gidemeyeceğim yol yok ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gökselciğim tamam ozaman. kalacak yer sorunu da olmaz cok samimi bir aile dostumun akbükte denize 50m. mesafede yazlığı var. bende orayı ayarlarım. kalışlı gidilir. ama beni biraz bekliyeceksiniz. şu diyarbakırdan bi kurtulayı. aaaahh gel mayıs gel.....
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() dostlar manzara gerçekten harika...ama balıkları göremedim yaw...yol resimlerde görünen kadarsa bişey değil vallahi...koy yakın olsa hanozda olsa kokar çuprasıda olsa iyi vakit geçirilecek gibi geldi...yemeseniz de yakalama ihtiyacını giderebilirmiş...
bu arada dediğim gibi karadan asla 2 olacakmış azkalsın... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla geçmiş olsun, benzer bir olayı biz de yaşadığımızdan sizi çok iyi anlıyorum
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() K okar koyu ile KOKAR FATİHLERİ nin müzik eşliğinde şahane slayt görüntüleri.Yetişen seyrediyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Yaza kadar sadece kıbrıs, gidicem Sığacıktaki mezarlığın önüne ya da Gümüldüre kefal avlıcam. İlkbaharda da gidicem Akbuke, Kokarı da unutmaya çalışıcam
![]() |
||
![]() |