Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 03-12-2006, 20:06   #35
Uzm.Dr.Rastgele
Guest

Varsayılan Vallahi okurken gülmekten gözlerimden yaş geldi...

Sevgili Göksel ve Taygun kardeşim,yeminle hem senin anlatımını,hem de Taygun'umun anlatımını okurken gülmekten gözlerimden yaş geldi.Sevgili arkadaşlar,yorumuma başlar iken '' size söz veriyorum ki;mevsimi geldiğinde Arzu ederseniz hem beraber Zeytineline gidelim ve size tadı damağınızda kalacak ve en az 10 çupra garantili bir macera sözü veriyorum.'' Ve,diyorum ki allah nasip eder de gidersek,tutamayan olursa kendi tuttuklarımın hepsini o kişiye vereceğim.Yazıları okuduktan sonra anladım ki,benim tarifime göre değilde kendi kişisel yorumlarınıza göre gitmişsiniz ve bugünlerde sitemiz de bayağı güncel olan ve ben de dahil herkezin merek ettiği '' bakir kokar koyunu'' keşfetmişsiniz.Neyse,sizler için çok ama çok değişik bir macera olmuş.Haa, bu arada benim kulaklarımı da çınlatmışsınız.! Ama vallahi benim günahım yok.Siz tarifi yanlış uygulamışsınız.Aslında tam yeri bulsaydınız belki '' Pozitif '' yönde benim kulaklarımı çınlatırdınız.
Taygun'cuğum gelelim ''Kokar Çuprasına'' yani Hanos'a bundan sonra hanos'ların adı sitemizde aramızda kokar çuprası olsun.Aslında hiç aklımda yokken bende bu hafta çeşme tarafına tekne ile gittim.Temiz sularda yaklaşık 0-20 metre arsında gezen bu balıkların her nedense bu hafta ''Bayram günleri'' mi vardı bilemiyorum.Hayatımda ilk defa 45 metrede hanos çektim.Hemde sayısız.Adeta tüm suları hanos kaplamışdı diyebilirim.Neyse bir dahaki sefere daha iyi ve daha nasipli bir av diliyorum.
  Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları