|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Yaza kadar sadece kıbrıs, gidicem Sığacıktaki mezarlığın önüne ya da Gümüldüre kefal avlıcam. İlkbaharda da gidicem Akbuke, Kokarı da unutmaya çalışıcam
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi süper olmuş yaaaaaaaaa ellerin dert görmesin.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Guest
|
![]() Ne demek kardeşim,tabi ki kokar fatihlerine/gazilerine elimizden gelen her türlü manevi desteği yapmak zorundayız.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Gökselcim ve tagocum öncelikle geçmiş olsun diyeyim..
1-arabayı oralarda bıkmak ta vardı. 2-midesi tutmuş bir sevdiğin insanı yolda idare etmek zor iştir. 3-(Gökselcim bu sana) Zavallı hanımın ın ne günahı vardı bu işkenceyi onada çektirdin...? umarım.sana kızmamıştır.! 4-hanoz/hanoz diyonuz başka iri bişi tuamıyonuz. 5-Tago sen o rampalardan kayalıklardan bir kaç kez daha antrenman yaparsan kesin 5 kilo verirsin.. arkadaşlar bende pazar günü torbalıdan sevdiğim bir kardeşimin daveti ve onun aracı ile Pamucak sahili Richmond otel önüne gittik. ben olta atmadım..zira kıyıdan en az 150 m. savuracaksınki balık gelsin. elimdeki imkan ancak 100 metre ye kadar atarlı... pahalı oldugundan bir SURF takımı ayarlıyamadım..heyhat... lakin gögüs çizmesi ile suya girip te sehpa kuran ve olta atanlar en az 4/5 kg karışık boyda mırmır agırlıklı tektük çipura ve barbun aldılar... ben ise koltugumda uzakta oynaşan milyonlarca kefali seyrettim...ama saat 15 gibi iyi oldu ateşte hem kanat hem balık artı malum içeceği..bana o yetti zaten... selamlar/sevgiler |
||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abiii afiyet olsun, en güzelini sen yapmışsın valla
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Göksel ve Taygun söyleyecek bir şey bulamıyorum valla. Okurken hem gülmekten kırıldım hemde karadan asla macerası geldi aklıma ve durumunuzu anladım. Ben de sizin maceranız benzeri bir olayın mağdurlarından biri olarak çektiğiniz eziyeti ve sonrası yorgunluğu tahmin edebiliyorum. Ama yine de müthiş güzel vakit geçirmişsiniz. Bu arada fisbase'e hanosun bilimsel adının Kokaritus Aurata olarak değiştirilmesi için başvuralım bence
![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() hala hanos diyorlar yaaaaaa
|
||
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım,bütün uyarılara ve tembihlere rağmen '' hala ısrarla'' adı kokar çuprası olan '' bahse konu balığa'' neden HA.....S diye isim takıyorsunuz.O balığın adı Kokar çuprası !!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() beyler allah muhabbetinizi arttırsın. bende çok merak ettim su kokarı. taygun, göksel iyi macera yaşamışşınız.
![]() |