Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-12-2006, 12:03   #1
igmsva
Kaptan

igmsva kullanıcısının avatarı

abi süper malı götürmüşsün. afiyet olsun

ilker GÜMÜŞOVA
İZMİR 1966
A Rh(+) pozitif
igmsva Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 06-12-2006, 11:08   #2
mufi
Guest

Rauf hocam eline koluna saglık be ...afiyet olsun.. ben 3/4 yıl önceydi..antalyada bir işimiz vardı oraya gitmiştik.. nisan/mayıs tı sanırım. konya altı sahili sheraton/ve akm önünden sabah gün dogumu sıraları bir vatandaş sahilden elinde kamış çok ta uzaga atmıyor. ha babam çingene palamutu alıyordu.. palamutlar sahile en fazla 30/40 m. mesafede.. kaynar su gibi su üstündeydiler.çıpır..çıpır...vatandaşın kullandıgı malzeme silikon kurtçuk. at/çek...alanya sahillerinde de aynı palamut kıyılaması oluyormu????
o günleri hatırlattın...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2006, 11:43   #3
aganta borina borinata
Guest

bu arada resim ne güzel birleşmiş öyle...rauf abinin ikiz bi kerdeşi var gibi olmuş...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2006, 15:14   #4
Rauf
Guest

Alıntı:
aganta borina borinata tafarından gönderildi
bu arada resim ne güzel birleşmiş öyle...rauf abinin ikiz bi kerdeşi var gibi olmuş...

rastgelsin...
Doğan cım bu sefer resmi biraz büyük ve yan yana tıklamışık bir dahaki sefere biraz kücük yapıcam formdada fazla yer işgal etmesin.acemilik.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2006, 15:11   #5
Rauf
Guest

Alıntı:
mufi tafarından gönderildi
Rauf hocam eline koluna saglık be ...afiyet olsun.. ben 3/4 yıl önceydi..antalyada bir işimiz vardı oraya gitmiştik.. nisan/mayıs tı sanırım. konya altı sahili sheraton/ve akm önünden sabah gün dogumu sıraları bir vatandaş sahilden elinde kamış çok ta uzaga atmıyor. ha babam çingene palamutu alıyordu.. palamutlar sahile en fazla 30/40 m. mesafede.. kaynar su gibi su üstündeydiler.çıpır..çıpır...vatandaşın kullandıgı malzeme silikon kurtçuk. at/çek...alanya sahillerinde de aynı palamut kıyılaması oluyormu????
o günleri hatırlattın...
--muvaffak kardeşim buradada ara sıra yat limanı girişi (alanyadaki) kıyıya yakın indiği oluyor kıyıdan atanlar at cek olmasada yakalıyorlar yanlız bir konuyu acayım bu balıklar yazılı orkinos denilen bir tür ün ufakları yani bizim karadeniz ve marmarada cıkan cinsle alakası yok kemik yapıları bile değişiktir tabiki lezzet bakımındanda güzelim karadeniz palamutu ilende alakası yoktur cingene palamutu dedinizde onun icin bunları yazma ihtiyacı duydum selamlar rastgele.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-2006, 12:08   #6
mercan
Miço

mercan kullanıcısının avatarı

güzel av çıkarmışsınız.
mercan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-2006, 17:08   #7
Rauf
Guest

Alıntı:
mercan tafarından gönderildi
güzel av çıkarmışsınız.
Hüsnü arkadaşım işte şimdilik bunlarla idare ediyoruz şu amatör denizci belgesi elime gecsin yinede kırmızılar benim favorim.bide cıkrık durumunu halledim inşallah
selamlar dostum
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları