|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bende baktım...göremedim... ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol abi eline koluna sağlık.biz kıyıda debelene dururken sen voliyi vurmuşsun.bu da bize yeter.ama balıkları ağlatmışsınız rakısız olmaz ki böyle...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol bey bencede o resimde eksik şeyler var. yazık olmuş canım balıklara yazık ............afiyetle..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
o eksikliği bende hissettim,lakin görev başında olduğumuz için ancak Cola ile susuzluğumuzu giderdik ![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Merhaba Yeni şakranda Yol ustunde çanakkaleden izmir istikametine giderken sağ tarafta Petrol ofisi var oranın TOST ları ve şakran böğreği çok güzel
![]() ![]() Bu arada Şakranda Kıyıdan Levrek tutlacak meralar varmı ?
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi böyle matematik terimleri ile konuşunca aklıma hep kesir problemleri geliyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() sevgili erol... benim meralarımda benden izinsiz ve habersiz balık avlamak haaaa... sen kalk AFACANın oralardan yola çık ve taaaa adaların aralasına kadar git. olacak iş değil. burada -BORNOVALI- sizleri beklerken...
güzel av olmuş. ellerinize sağlık. afiyet olsun. ama bir daha benden izinsin bu bölgede av "cıksss". |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker hakikaten balıkları yazık etmişler. Erol sen bizim mahalleye gelmişsin,bana haber vermiyorsun ama olsun kerterizi kaptım.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker kardeş sende avatar değiştirme de yolda gördüğümüzde kolay tanıyalım.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi oralardaysan nasipse buluşalım bir gün,Süleyman abi de Aliağada ikamet etmektedir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Aliağa-Şakran Arası 08.11.2009 | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 10-11-2009 11:19 |
Aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 30-09-2008 14:42 |
03,02,08 pazar aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 06-02-2008 07:53 |
04.03. aliağa raporu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 08-03-2007 07:35 |