|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sicak karsilamaniza tesekkur ediyorum arkadaslar.
Hosbulduk. Kivanc hatirlamam mi? Sagolasin, yasayip gidiyoruz iste. Umarim sen de iyisindir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Yalçın Hocam
Hoş geldiniz. Bakın burada daha çok İzmir'li var.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşım,dost meclisine hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ooooo Murat hocam
![]() Hosbulduk. Forumlari henuz gezemedim ama, sanirim katilimci arkadaslarin cogu Canim Izmirden. Saygilar, sevgiler...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hosbulduk arkadaslar.
![]() Erol hocam merhabalar. Hatirlamam mi? Tahminlerimde yanilmamisim. Yillardan beri (en az 15-20 yil) tanidigim insanlarla burada karsilasiyorum. Keyif aldim...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yalçın abi aramıza hoşgeldiniz. CANIM İZMİR diyen bir insana nasıl sıcak bir karşılama yapılmazki
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Haldun, hosbulduk.
![]() Ilgine tesekkur ediyorum. Saglicakla...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yalçın Hoşgeldin,uzun zaman oldu görüşmeyeli...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağolasın Yalçın. Arasıra sana benzetiyorum bizim oralarda narlıdere yemcilerinde ama senmisin bir türlü emin olamadım. nerede oturuyorsun? bir ara görüşelim.
![]() |