|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() ellerinize sağlık ...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Yalcin abi, tebrik ederim, mis gibi deniz havası, sohbet daha ne ister insan
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah Yalçın,gayet güzel geçmiş avınız,merak ettiğim konu av farkını yaratan kaptanın kullandığı takımla sizinkilerle aynı mıydı? Zokalı -zokasız vs.
Tabi nasip faktörünü hiç karıştırmıyorum bile, ![]() Bu arada şayet fenerin önünde ve Orak adasının arka taraflarında avlandıysanız demek ki halen oralarda çipura çıkyor,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yalçın hocam dediğin gibi önemli olan keyif alabilmek. bu arada boşda dönmemişsiniz. haaa aklıma gelmişken resmindeki bıyıkları göremedim. ama abi inan böyle daha karizmatik olmuşsun. rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın abi,elinize kolunuza sağlık...ehh ağlatmazsınız artık balıkları
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın abicim süper balıklar tutmuşsunuz.Bu sene il gençlik spor klübünün yaz kamplarına girmeye çalışıyorum.3 tane seçenek var.Foça,Kuşadası,Bodrum.Acaba hangisine gitsem diyorum.Foçaya daha önce 1 kere gittim fotaş tatil köyünde devremülkümüz var.Ama kıyıdan fazla balık alamadım.Gecede 3-4 tane balık ancak alıyordum.Onlarda mırmır,eşkina,karagöz,ispari falandı.Bu sene oldukça fazla denize gitmek istiyorum ve her fırsatı değerlendiriyorum.Ölmez sağ kalırsak yol güzergahlarım yavaş yavaş belli oldu.Ayvalık,enez(Belki çok israr edersem),Foça,kuşadası,bodrum güzergahlarından biri.Eğer yolum olur da foçaya düşerse sizlerle tanışmak isterim.Tabii sizlerde isterseniz.İyi balıklar.Laf çok uzadı kusura bakmayın...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşım ellerinize saglık mükemmel bi av olmuş inşallah o avlar yanlız gitmemiştir bogazdan
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |
21,12,2008 foça av raporu | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 26-01-2009 11:46 |
foça tekneden balık avı | semihh | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 11-12-2008 13:07 |
27.01 Foça | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 29-01-2008 13:49 |
02.01.07 foça raporu | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 05-01-2007 13:07 |