|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Ishak, ben hic bir seye kesin diyemiyor, hic bir seyi iddaa edemiyorum. Aramizdaki fark bu. Herkes her iste uzman olamaz. Burada olus nedenim, sizler gibi uzmanlardan bir seyler ogrenebilmek.
Ote yandan biraz felsefi olacak ama, soluk alabiliyor olmayi bile mucize olarak nitelendiriyorum. Taygun kardes, elbette ki. Dogru soze ne denir? Yunuscancim, valla ne diyebilirim? Hmmmm ! Tamam buldum. Foça, Kuşadası, Bodrum, sirasiyla hepsine git. ![]() Deniz bu, nereden ne zaman ne verecegi belli olmaz. Balikliova mendereginde, saatlerce yaklasik 500 gr. lik bir cipuranin pesinde zipkinla dolastim. Kereta bir turlu yanastirmadi kendine. Bir iceri, bir disari boydan boya dolasiyordu ve pes ettim. Menderekten sinek ignesiyle olta atan 10 yasindaki bir cocuk, benim saatlerdir yordugum cipurayi yakaladi. ![]() Ama ben yormasaydim, kesinlikle yakalayamazdi. ![]() Mert kardes, tahminimce tekneye zamanin kalmiyor. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşım ellerinize saglık mükemmel bi av olmuş inşallah o avlar yanlız gitmemiştir bogazdan
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yalçın balıklar nefis. ellerinize sağlık. yanlız kaptanın eli çok hassasmış. mubarak ağzını açtığında kancayı taktırmış anlaşılan. keyfiniz muhteşem. hepinize yarasın afiyet olsun.
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Takimlara gelince, ayniydi. Zoka kullanilmadi. Misina marka farki mutlaka vardir. Ekiptekilerin ne kullandiklarindan emin degilim ama, benim kostekler 0.40 mm SHAKESPEARE K2 SPECIMEN dan, makaradaki ise PELIKAN DESPOT DYNEEMA 0.20 mm. den olusuyordu. Igne ise yeni aldigim ve markasini hatirlayamadigim lazer kesim yeni jenerasyon ignelerdendi. Sevgili kaptanimiz ise, ignelerinin pasini bicagi ile temizledigini gordum. Hatta birini çipura kirdi ve gitti. Bunun uzerine kendisine lazer kesim ignelerimden bir tanesini uzattim. 5 dakika sonra o igne ile bir cipura daha aldi. ![]() Ustalik olayi, ustanin onunde saygiyla egiliyorum...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |
21,12,2008 foça av raporu | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 26-01-2009 11:46 |
foça tekneden balık avı | semihh | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 11-12-2008 13:07 |
27.01 Foça | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 29-01-2008 13:49 |
02.01.07 foça raporu | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 05-01-2007 13:07 |