|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Ilker, anladigim kadariyla Izmir' in disinda buluyorsun. Izmirli icin oldukca zor bir durum oldugunu cok iyi bilirim. Insallah geldiginde, Muvaffak' in onderliginde minik bir organizasyona imza atariz.
Bence de Mert' e guven. Mertteki gozlere bakarmisiniz lutfen? ![]() Boklu kebap asciliginizi ve sakiliginizi ben yaparim. Sabah, sabah canim cekmediyse ne olayim? ![]() Saygim ve sevgimle...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın Abi teşekkür ederim ya, keşke o kadar iyi bir avcı olsam. Daha öğreniyorum işte
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yalcin hocam emeklilik niyetim var mayısta kısmetse doğru şimdilik izmirden epey uzakta diyarbakırdayım. forumdaki arkadaşlarımın sayesinde mayısa hazırlık yapıyorum. inşallah çok organizasyonlara imza atacağız.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | KAZIM_35 | Tanışma | 14 | 08-10-2009 19:34 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
arkadaşlar dikkat | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-07-2007 10:49 |
palamut yakalamayı özledim!!! | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 29-03-2007 09:03 |