|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi sen hiç merak etme...Bir dahaki sefere şayet ahtapot tutacak olursan kesin çekicem abicim...Ama tekneye kepçeyle alman şartıyla...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim,ben gülmiyimde kim gülsün..? Birincisi ilk tekne tecrübem,ikincisi ilk seferde fangrilerle tanışmak şerefine nail oldum,üçüncüsü ve de en önemlisi böyle güzel insanlarla belkide hayatımın en güzel günlerinden birisini yaşamış oldum...İnşallah sizinle ve diğer abilerimle de böyle güzel günler yaşamak nasip olur...
![]()
Bu mesaj en son " 13-12-2006 " tarihinde saat 08:31 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
karaburun hatırası | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 07-02-2007 21:19 |
26 Kasım 2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 08-12-2006 20:43 |
Karaburun AŞkim..... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 17-11-2006 23:28 |