|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() 12 Kasim Organİsyonunda Olmaktan Çok Mutlu Oldum, Yunuslar Olasaydi Mercanlar Duble Olacakti(42munara PabuÇ Gİbİ), Tabİ YeĞenİmde Olsaydi MuhteŞem Olacakti. Ayrica ButÜr Organİzelere Katilacaklarin Dİkkatİne 1-muhtardan İkametgah 2-nÜfus Suretİ(resİmlİ)fotokopİ 3-adlİyeden Temİz KaĞidi..4-mercani Tekneye Çekerken ÖpÜcÜk DaĞimalari Gerkecek 5-av DÖnÜŞÜ Arabada Uyumiyacak Olmalari Gerekmektedİr... Tabİkİ Şakaaa Ama 4 Ve 5 Madde GerÇekkkk.....:d
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sevgili kaptanım,avınız güzel geçmiş,ekip ise bir harika.Bir defa Cem Abi ile çıkmıştım mordoğandan hakikaten güzel mekan.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abicim birdaha Güven abiyi almıyoruz o zaman dönüş yolunda o virajlarda arka tarafta sağa sola savrula savrula horul horul uyudu hehehe
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ben zaten bir daha gelmem abicim kumaşların acısını hala hisseediyorum ....
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi öpücük konusunu fazla deşmeyelim valla adımız çıkar
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Adnan abi,
Ben istenen evrakları çıkardım. İmza sirküleri,noter onaylı diploma fotokopisi vs gerekiyorsa onları da halledeyim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
Karaburun Yeniliman Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 09-10-2008 19:29 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
karaburun hatırası | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 07-02-2007 22:19 |
11.12.2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-12-2006 22:08 |