|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi napalım işler kesat ortada balık avlayan yok. varsada hepimize yetmez. taygunda gelirken benden diyarbakır karpuzu istiyo. napalım balık yoksa idare edicez artık. gerçi merte güveniyorum. zıpkınla bulur bişiler......
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yalçın abi vallahi şöyle teknede mangal yakmayalı çok oldu en son geçen yıl eylül ayında Haldun abimle gittiğimiz bir avda mangal yakmıştık ondan sonra helva ekmeğe talim ediyoruz böyle bir güzellik yaparsan kardeşin eğer koşarak gelirim
![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() İlker Abi çok sağol, inşallah güvenini boşa çıkarmam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Ama sana yapmazsam durum kötü dümen senin elinde ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Ilker, anladigim kadariyla Izmir' in disinda buluyorsun. Izmirli icin oldukca zor bir durum oldugunu cok iyi bilirim. Insallah geldiginde, Muvaffak' in onderliginde minik bir organizasyona imza atariz.
Bence de Mert' e guven. Mertteki gozlere bakarmisiniz lutfen? ![]() Boklu kebap asciliginizi ve sakiliginizi ben yaparim. Sabah, sabah canim cekmediyse ne olayim? ![]() Saygim ve sevgimle...
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın Abi teşekkür ederim ya, keşke o kadar iyi bir avcı olsam. Daha öğreniyorum işte
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yalcin hocam emeklilik niyetim var mayısta kısmetse doğru şimdilik izmirden epey uzakta diyarbakırdayım. forumdaki arkadaşlarımın sayesinde mayısa hazırlık yapıyorum. inşallah çok organizasyonlara imza atacağız.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | KAZIM_35 | Tanışma | 14 | 08-10-2009 19:34 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
arkadaşlar dikkat | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-07-2007 10:49 |
palamut yakalamayı özledim!!! | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 29-03-2007 09:03 |