|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() selim abi vallahi hepimizin istediği bi meret şu tekneler... ve hep aynı iç çekişler duyuluyor içimizde... kısmet...
bu arada ben iki kez üstteki resmi ekledim ama o inatla kayboluyor... üstteki resimde aşağı yukaru aynı fakat montaj şekli biraz farklıydı... o da alttan vidalamalısı... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() __________________
...sende bu mecnunluk hevesi varken çölünü de kendin yaparsın gönül... Doğan her kim söylemiş ise,oldukça özlü bir söz..... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() öyle vallahi... bi türkünün sözlerinden...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Doğan şu kamış tutucu resmi varya ne zamandır teknem icin düşünüyordum bu resm benim arayıpta bulamadığım aparat hemen bu hafta yapıcam .piyasada bunun plastiklerini dünya para istiyorlar paylaşım icin teşekkürler.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan,çok basit ve kullanılışlı alet paylaşım işin teşekkürler.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf abi,şayet sırtıda kullanacak isen 5 km/h den sonra yamulmalar başlıyor,onun yerine Berkley örneğine yakın Alba starın getirttiği sert plastikten olanlar daha iyi,fiyat olarakta yanılmıyorsam 13 tyl civarında,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımına sonsuz teşekkürler dogan.Alttaki sıkmanın yerine 30 cm civarında demir çubuk düşünürsek kenar avcıları içinde güzel olur diye düşünüyorum.
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Erol bey albanın böyle bir ürünü olduğunu bilmiyordum bakıcam ben bu kamış tutucuyu teknede su üstünde cekilecek sırtı icin hazırlıyordum yani elimle sınarit veya benzer balıklar icin sırtı cekerken buna takılı kamışta zargana veya melenurya icin düşünüyordum bende biraz zayıf olduğunu düşündüm tutucuya iki köprü attım.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] zaten kullanacağım kamışın uzunluğu biryirmi falan zorlamaz sanırım iyi günler erol ustam.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış tutucu | Rauf | El Yapımı | 2 | 06-08-2012 18:58 |
Fish Finder - Portatif Balik Bulucu - 2008 Model | kimyaci417 | Malzeme Üreticileri | 2 | 14-01-2009 09:21 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |
kamış | gokseldbuga | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 01-03-2007 14:25 |
KamiŞ Tutucu | igmsva | Malzemeler ve Bakımları | 4 | 16-01-2007 10:50 |