|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Eğer bütçeniz iki elbiseye yetiyorsa, yaz için bir de 3 mm. iyi olur. Bütçeniz bir buçuk elbiseye yetiyorsa ![]() Bunların dışında 5 mm., İzmir için her mevsime uygun olur sanırım. Saygılarımla..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 3 mm elbiseniz varsa ikinci elbisenizi 7 mm de alabilirsiniz. Ben tek elbise alacak olma durumu için 5 mm demiştim. Bu durumda 7 mm elbise daha uygun bir tercih olabilir, sonuçta kış dalışında ne kadar kalın elbise, o kadr az üşüme
![]() Shorty elbise denilen elbiselerin bacak kısmı şort şeklinde, kollatı da genellikle kısadır. Ama bu tarz elbiseler aletli dalış için ve fermuarlı olarak yapılır.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() ben apnea almayı düşünüyordum siz ne dersiniz
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
İyi avlar..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar hakkınızı helal edin bu konularda fazla bilgim yok bendeki elbise dediğiniz gibi altı şort gibi üstü kısa kollu demekki yarın inşaallah 7mm alacağım.hepinize çok teşekkür ederim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Helal olsun çok birşey yapmadık, Apnea kullanmadım ama duyduğum kadarıyla kullananlar memnun, güle güle kullanın şimdiden...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() selam arkadaşlar bugün çağlar av dan 7mm apnea legend kamuflaj elbise 5mm çorap -eldiven -kauçuk kemer -10 kilo kurşun aldım.toplam 375 ytl 12 taksit yaptılar inşaallah iyi alışveriş yapmışımdır.turgay göçmen 1958 hatay izmir
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı olsun güle güle kullanın. iyi günlerde inşallah.....
![]() |
![]() |