|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() abi kontenjanı doldurursanız millet nereden olta atacak yaw... vapur mu bu...
ama kulağa hoş geliyor vallahi... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğancım seni de aramızda görmek isteriz...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
minder de getirecek misin? ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yahu ben ne diyorum...? Sen gel yeterki... Ben sana üçlü koltuk bile getiririm.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar rastgelsin işallah...muhabbetiniz bol fileleriniz dolu olsun
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() aaaaaaaah ah...
![]() siz haftasonuna balık için zor izin alırken içişlerinden, ben balık tutmaya izmire gidecem desem benim hanım direk sabun yapar benden... gara sabun ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bayram için şimdiden program yapamıyorum, çünkü yurtdışından kuzenim gelecek. ama uygun olursa katılmak isterim kesinlikle. Bu arada öğle yemeğinde ne var?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mert kuzeninide alır gelirsin.
minder fikri fena değil. iyi aklımıza getirdin onur. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar şimdiden hepinize rastgele.yalnız tutulan avların fotoraflarını isterim
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() organizasyon olamadığına üzüldüm ama bu son anlamına gelmez başka zaman inşallah.hepinize iyi bayramlar.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22-23 Nİsan Organİzasyonu | giritli | Organizasyonlar | 138 | 23-04-2007 08:57 |
Bayram Tebriği | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 20-10-2006 11:23 |