|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim İshak Abi...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mert aynı tekneyi beğenmişiz seninle.
ancak fuarın içeriğinde sana malesef katılmıyorum. Tabiki İstanbul Fuarı kadar beklentim yok. ama Boat fuarı deyince daha kalabalık katılımcı beklemekte kendimi haklı buluyorum. en azından izmirde çok daha fazla tekne imalatçısı var. bence fuar düzenleyicileri açısından başarısız bir fuardı.
![]() |
![]() |
#23 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#24 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#25 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#26 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guest
|
![]() ewet mertçim eksik kare kahve ortamımızın olduğu kare benimde gözlerim aradı valla neyapalım bir sonrakinde erol abinin dediği gibi daha kalabalık oluruzda öyle bir foto çekiliriz teşekkür ederim harika kareler için ...
|
||
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Birşey değil bu arada ![]() Kıvanç Abi tekne üreticilerinin katılmasının gerekliliği konusunda hemfikirim. Benim "böyle birşeyi bekliyordum" ifadem yanlış oldu sanırım, "böyle olacağını tahmin ediyordum" demek daha doğru olacaktı...
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar nihayet bilgisyar devre içi oldu. da buluştuk. monitör sorunu yaşadımdı da...hallettik.
ne güzel resimler dimi.? hep birlikte arkadaşça...sen Tago... seninle görüştüğümüzde sana bir kaç sözüm olacak...bizi orada ektin...ya.. |
||
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Tekneler her amatör balıkçının rüyası tekne ile denizin heryeri avlak oluyor denizlerde iyot kokusunu içine çekmek benim gibi kıyı balıkçılığından usanmış olanlar için bir hayal dünyası.......
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
kısa bir aranın ardından izmarit ispari avlarım | hurriyet | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 02-03-2009 21:40 |
23-11-2008 fırtınanın ardından | sener75 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 14-12-2008 00:04 |
BOAT SHOW istanbul | Rauf | Organizasyonlar | 12 | 14-03-2007 21:40 |
Kesat bir haftanın ardından... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-07-2006 07:29 |