|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bahsetmiş olduğum berkleyin şeffaf misinası.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi bu vermiş olduğun fireline crystal örgü misinalar illa ki çıkrık makinede mi kullanılmalı, yoksa spin makinelere de uygun mu?
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert bu örgü misinasını asıl çıkrıkta kulanabilirmiyiz bilmiyorum ama benim bildiğim bu örgü misnasını birçok örgü misina gibi normal spin yada daha büyük daha küçük makinalarda kulanabiliriz,gerçi bende tam olarak tanımıyorum bu misinayı ama aylık satılan bir balıkavı dergisi 3 metre örnek vermişti oradan inceleme şansı bulmuştum aynı monofil misina gibi ama örgü.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi şimdi baktım, pre-waxed diyor. Yani üzerini lamine etmişler, anladığım kadarıyla spin makinede de kullanılabiliyor. E-bay'de 125 yarda ve 50 yarda olarak iki uzunlukta satılıyor gördüğüm kadarıyla...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Örgü misina ile at-çek yapılabilir mi? | araştırıcı | AT-ÇEK | 23 | 03-02-2012 22:14 |
Kullandığınız misinalar ile ilgili bilgi paylaşımına buyrun | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 55 | 06-11-2010 17:09 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |