|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi tebrik ederim şahane av olmuş
ben evde bebek bakıcılığı yaparken siz malı götürmüşsünüz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Tagocum , acik davet sunduk sana, sen tutturdun bebek bakicam diye.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel av olmuş göksel kutlarım. afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkesin dediği gibi güzel av olmuş.Trakonya tuttum ama yemedim yediyseniz tadı nasıl???Bir de biz iğneyi ağzından çıkartmadan terlikle vurup öldürdükten sonra iğneden çıkartıyorduk(Malum soktu bi kere)...Bana tadı çok güzel demişlerdi...Neyse.Çupra kadar olamaz herhalde...Afiyet bal şeker olsun...
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel sonunda bulmuşsun çipuraları haydi gözün aydın
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() dikkatli bir sekilde sirtindaki dikenlerini derinin altından keserek alacaksın, ayrıca cenesi altindaki yuzgec yanındaki dikenler de tehlikelidir onları da aynı şekilde alacaksın, derisini yüzmen gerekir sonra bembeyaz et ortaya çıkar , tavuk gibi at tavaya ye. Yalniz bunca zahmete değer mi sen düşün, zaten balığın minimum maximum boyutları bellidir, mezgit tava yap daha iyi
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
19 aralık 2009 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 20-12-2009 00:10 |
27 aralık levrek | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 29-12-2008 17:49 |
16 aralık çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 22-01-2008 09:45 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |
8 Aralık 2007 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 15-12-2007 10:37 |