|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba abilerim...
Bendeniz de Hüseyin Hilmi Levent'in oğlu Murat Aslan. Babamı üye yaptıktan sonra baktım sitede üst düzeyde bi arkadaşlık kol gezmekte, bu güzel ortamdan ben niye faydalanmayayım dedim. Eee babam ayrı ben ayrı tabi. Amasya Üniversitesinde okuyorum. Babam kadar olmasa da avcılıkla ilgilenirim fırsat buldukça(Hani fişek ölçüleriydi kaşık yapımıydı anlarım yani). Neyse günlük uğraşlarım dışında websitesi tasarımı ve yönetimiyle ilgiliyimdir. Onun dışında babamı sanal ortama taşımakla yükümlüyüm... bundan zevk alıyorum ![]() @varior abi dayanamadım cevap vereyim bi soru sormuşsun: Ahmet Yalçın benim bildiğim bir adet var babama da daha sonra sorarım. O Ahmet Yalçın da anne tarafı dedemin kardeşi. Fakat rahmetli sözü geçmiş öyle bir olay olmadı. Yalçınlar geniş bir sülale yarın babama iletirim. Hepinize iyi akşamlar. Elimden gelen yardımı(her yönde) yapmaya hazırım. Rastgele...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hilmi abi aramıza hoşgeldin.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eyvallah abi teşekkürler...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() her ikiniz de hoş geldiniz...umarım hoşça vakit geçirirsiniz ve bildiklerinizi bildiklerimizle harmanlayabiliriz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() mevlana diyarından amasyama selamlar....
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() hüseyin hilmi amca ve murat kardeşim ikinizde ayrı ayrı hoş geldiniz sefalar getirdiniz.ne güzel rastgelsin ailesi gün geçtikçe büyüyor ve tecrübe+samimiyetimiz artıyor.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Hüseyin amcam ve Murat kardeşim ''özellikle Balıkçılık'' üstüne kurulu bu dost ortamına hoşgeldiniz.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz....
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat hoşgeldin,
Umarım dost ortamını beğenirsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |