|
![]() |
#1 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
eldiven konusunda diyebileceğim tek şey Allah hepimize eldivensiz çekemeyeceğimiz balık tuttursun ![]() ben tekneyle gittiğimizde çapayı çekerken kullanmak için yanıma eldiven alıyorum ama aklıma nedense gelmiyor ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Lindy'nin orjinal web sayfası. Fiyatlarda dikkat
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu da bir başka siteden foto ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan en üstte neopren olan eldivenden bendede var çok sıcak tutuyor hatta çorabını bile kullanıyorum aynı malzemeden üretilmiş,ikinci resimdeki eldiven çelikten yapılmış ve balıkları fileto yaparkan takılıyor,birde muratın göstermiş olduğu linkteki eldivenler doğrusunu söylemek gerekirse ingilizcem yok ama anladığım kadarı ile,,balıkları tekneye almak için giyilen bir eldiven almancada,,lande handschuhe,,olarak geçiyor yani balığı tutup tekneye alma gibi bir anlamı var tam değil ama öyle bir anlama geliyor,burada gennelikle yayın ve turnayı tekneye almakta kullanılıyor.
![]() |