|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bende 2. yontemi kullaniyorum, aslinda benzer bir sekilde firdonduyu de bagliyorum, igneyide,
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol hocam emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi bunu görünce aklıma geldi. Benim sorunum iki misinayı birbirine bağlamak değil, daha farklı. Bizim örgü iplerle, makineyi doldurabilmek için altına sardığımız misinayı birbirine bağlamakta zorlanıyorum. Çok çeşitli düğümler denedim, hep kaydırdı. Sonunda bir şekilde bağladım ama pek güvenmiyorum bu düğüme de açıkçası. Bunun bir yolu var mı acaba?
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mertrçim iple misinayı bende 2. şekildeki gibi bağlamayı tercih ettim,burada öncelik ipin çekilmesindedir,tabi birde doğal yoldan biraz ıalatılmasında fayda vardır
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mertçim,işte senin çözümün no 3 de,1 ve 2 nolu larda ipin bağlanma şekillerini göstermektedir
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi anlaşılmıştır, sancak bağının fazla gelişmişi bu
![]() ![]() Teşekkür ederim ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol bey benimde kullandığm 2. tip ufak balık için gece bırakmalarına elime geçen her ölçü misinedan denedim hiç bir falso olmadı tavsiye olunur böyle şemaları gündeme getirmeniz bazen unuttuğumuz bilgileri tazeliyor tşk.ler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
renkleri neden farklı?? | gıracemi | Su Ürünleri | 5 | 17-09-2008 08:40 |
Karadan aynı güzergah,ama farklı bir mekan... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 16-01-2007 01:19 |