![]() |
#91 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
balık patladımı kolay geliyor artık
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#92 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | ||
Guest
|
![]() Hüsnü bey bunlar ne kardeşim öyle sadece resim bastırıp bırakmak yok şunun hikayesini isterim arkadaş bak belki o zaman vaktin yoktu belki şunları yakalama hikayeni yazıcan valla her yazında rahatsız ederim haberin olsun. Heh Heh bu arada senin tabanda yatan cıkrığıda gördüm senin delikanlının resimdeki tuttuğu cıkrığa hic benzemiyor.selamlar rastgele.
|
||
![]() |
![]() |
#94 | ||
Guest
|
![]() vallahi isterse benide çeksin aşağı...benim hevsim de bu vallahi...nerede büyük balık orada ben...sırf bu yüzden tatlı suda iri sazan yayın arayıp duruyorum... ama aynı şey değil tatlısu doyurmuyor adamı...neyse ben kancayı takayımda balıkta biraz canını kurtarmaya çalışsın bi şey olmaz bundan...
rastgelsin ... |
||
![]() |
![]() |
#95 | |||
Miço ![]()
|
![]() rauf abi öncelikle çıkrık benim oğlanın elindeki çıkrık resimdeki çıkrık aynı ama teknedeki demonte vaziyette. teknedeki çıkrık aynı zamanda akülü ve 2. versiyonu. bu çıkrıkları burada yapan arkadaş mobilet tamircisi. 3 versiyonu krom malzemeden yapıldı. 4. versiyon elektrikli ve krom, benim makaram ilk versiyonu idi.balıkların hikayesine gelince onuda yazarım.
![]() |
![]() |
#96 | ||||
Organizatör
|
![]() hüsnü bu balıkların yakalanma tarihlerini merak ettim tebrikler...
![]() |
![]() |
#97 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#98 | ||
Guest
|
![]() üzerinden geçmiş biraz ama o balıkları en güzel tuzda yaparsın abi.sonrada parmaklarını bile yiyebilirsin.benden söylemesi...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#99 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#100 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teknik süper abicigim ... buna benzer Anlantik de , Fransaya yakin kisimlarda balikcilar sahte yemle ... Püsküllü capariye benziyor , ben adini tam getiremedim ..Patanoster sistem diyelim ... ayni Barakadi gibi ..Sirayla kalmar - Sübye yakaliyorlar , makara assaga iniyor , cekerken in cik yapiyorlar ve 5 li 7 li kalmarlar ( sübye - Kalamar ) tutuyorlar . Senin icin de cok sahane bulus , hemen Patentini yap ve seri Üretime gec abi belki bakarsin Akdeniz Kisminda diger balikcilara lagzim olabilir ![]() ![]() selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
Çikrik Ve Makİneler | HALDUN YALIMLI | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 12-09-2006 14:01 |