|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Onur, maşallah malı götürmüşsün.Kıraç geçen bu mevsimde yinede sanki tekeden süt sağar gibi ne yapıp edip,balığı buluyorsun.Hafta içinde beni ziyaretinde benim odada sütlü sahleplerimizi içerken Şu meşhur mancık'ı bayağı mehtetmişdin.Abisi senin mancınık resmen kendini amorti etmiş bulunuyor.Daha iyileri ve irilerinin de hepimize denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() süperyaaaaa göksel muradına ermişsin. süper bir günmüş ne güzel. iyice stress atmışsınız helal olsun...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() konu ile ilgili olduğu için buradan devam ediyorum, dün oturdum kamışları inceledim, hem bütçeme uygun hem de beğendiğim bir kamışı sipariş ettim, bakalım siz ne dersiniz, kamış seçimini hem Selim abinin yazdıklarından (kendisi teleskopları begenmese de ) hem de fiyatına göre değerlendirdim. Bu arada evde bulunan çok eski bir kamışı da parçalanan kamışın parçalarından tekrar düzeltmeyi planlıyorum
BOY MT. 3.50 PARÇA SAYISI 6 ATARI gr. 40-90 KAPALI BOY CM. 100 AĞIRLIK GR. 430 ![]() Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 13:15 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() 3.8mt boyunda Teleskopik karbon kamış
40-90g atar Vinlex sargılı elde kaymayan sap SIC siyah misina klavuzları 456g ağırlık |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar çok güzel bir av olmuş, darısı bize inşallah.. gidemediğimizden sizin fotoları görünce içim geçti walla..
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel kardeşim balıklar ve anlatımından anlaşıldığı üzere çok güzel bir gün geçirmişsiniz allah içinize sindirsin. onurun balıklarınında maşallahı var, senin barbununda resmini koysaydın kırmızılı pembeli gözümüz gönlümüz şenlenirdi be kardeşim. Tekrar tebrik ederim maşallah güzel balıklar Onur'um kardeşimide buradan kutlarım nice keyifli güzel günler geçirmek dileğimle.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Taygun bey hala resimleri koyacak! barbunun resimleri taygunda kardesim ben cep telefonu ile cekmistim, makina ondaydi
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Galip Bey ve Ildır Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 03-12-2008 11:06 |
29.10.2008 Ildır | arayadis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 04-11-2008 19:39 |
18 Kasım Ildır Macerası | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 23-11-2007 09:32 |
6Ocak-Ildır | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 08-01-2007 16:29 |
Ildır - 18-19 kasım gecesi | Alparsbeğ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 22-11-2006 15:20 |