|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Britannica ansiklopedisi spor'u " Belirli ölçüde güç ve beceri gerektiren yarışmalı ve eğlenceli etkinlikler." olarak tanımlıyor. Sportif ögelerin tümünde dinlenmek, eğlenmek olduğu kadar aynı zamanda sosyal bir kaynaşma da vardır. tüm bunlar ışığında bence Amatör Balıkçılıkta bir spor ruhu tabiiki var. Amatör Balıkçılık bir SPORdur. diyorum..........
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bi düşünün yarın balığa çıkacaksınız yer belli mesafe uzak fakat araçta var, mesafe önemli değil,diye düşünüyoruz. akşamdan başlar spor.Takımları kontrol edersin.yedeklerine bakarsın,yem hazırlarsın,bide benim gibi solucan ve hamur kullanıyorsan akşamdan hamur hazırlamak,ve herşeyden önemlisi elinde el feneri ile akşamdan hazır olsun diye solucan kazmak,bunların hepsi tamam,ondan sonra arabada bi durum varmı arabayı kontrol et yağ su isletme vs.oda tamam yarın için azık gerek, oda tamam.sabah oldu çıktın yola,takım indir,takım aç, yerleş,yemle yemle yemle sonra çadır kur güzelce yerleş çayı ocağa koy, sonra oltaları suya indir.tam zevkli zevkli çayı çekerken oltanın biri hoooop koşturmayı düşünün.?????? abi bu spor değilde nedir allah aşkına. saygılarımla.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vallahi güzel anlatmışsın
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba.
bir faaliyetin spor sayılabilmesi için hem aklın hem bedenin çalışması gerektiğini kabul edersek,kesinlikle spordur.diye düşünüyorum... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hani tüm öğleden sonranı olta bağlayıp çantaya şunu mu koymadım unuttum bunu mu koymadım diye kontrol edersin. Hani tavuklar uyumadan yatağa yatarsın ama heycandan uyuyamazsın. Hani en soğuk havada sıcak yatağını bırakıp gecenin karanlığında kalkıp yollara düşersin. Hani balık bulamasanda kendini bulursun ya işte bu değil spor başlı başına bir yaşam tarzıdır.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yukarıda işi biraz duygusal şekilde ele almışım sonradan okuyunca öyle şey ettim
Espritüel bakışla bakarsak; Spordur abilerim spordur çapa çekmek başlı başına bir spordurr. Dağ bayır yürümek ayrı bir spordur ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zıpkınla balık avcılığı | MAVİ FENER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 06-04-2010 20:06 |
Tatlısuda Kış Mevsiminde Balık Avcılığı | dizel45 | TATLI SU AVI | 10 | 31-01-2010 21:15 |
Kuşadası'nda amatör balık avı | BARBAROS.T | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 24-01-2010 21:30 |
Zıpkınla balık avcılığı yapan arkadasların dikkatine | oguzkurt | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 01-10-2007 14:37 |
Bulanık Sularda Zıpkınla Balık Avcılığı... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 7 | 12-09-2007 19:12 |