|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Baktım 3-5 kişilik bi av organizasyonu düzenleyemiyorum… aslanlar gibi tek başıma ava gitme kararı aldım …uzun bi aradan sonra 23.12.2006 sabah saat 5 gibi evden şeytanın bacağını kırmak için çıktım…aman ya rabbim o ne ayaz
![]() Yaklaşık 50 dakikalık bi yolculuktan sonra bu aylarda kıyıdan avlanmak için en kolay ulaşılabilen ve genelde yüzümü kara çıkarmayan avlağa vardım…malzemeleri ve yemleri bi gün önceden ayarladığım için hiç vakit kaybetmeden üç adet tek iğneli gezer kurşunlu takımı yemleyip ya Allah deyip salladım 10 ar metre mesafe farkıyla…daha sonra at-çek yapmak için hazırladığım zarganalı takımı kamışa bağlayıp…mecburi hizmete başladım… Denizde dalga pek yoktu bu yüzden olta attığım neredeyse deniz seviyesindeki kayaların üzerinde rahat rahat gezerek at,çek yapıyordum…derken şamandıranın arkasından gelen slikon zargananın çıkarmasının mümkün olmadığı bi şapırtıyla kamışın ucunu acilen diktim havaya…tabi uzun aradan sonra bazı şeyleri kestirebilmek zor oluyor…baktım kamışın ucu kırılacakmış gibi yatıyor…telaşlanmadım değil hani…kalama mı versem diye kendi kendime tiriplere bile kapılmadım değil hani ![]() Dip oltalarından ses seda çıkmıyordu…bi kaç at-çek denemesinden sonra üç tane karakulak aldım ve artık her at çek boş gelmeye başladı rüzgarda hızını arttırıyordu ve sürekli yön değiştiriyordu bu da kamışla avlanmamı küçleştiriyor ve bana boşa uğraşıyorsun demeye başlıyordu…kamışı bi yana bıraktım… Dip oltalarını tekrar yemledim ve beklemeye başlayayaım derken ishak ağabeyninde dediği gibi Türkan şoray dudaklı kardeşimiz teşrif etti ![]() ![]() Rüzgar iyice şiddetlendi ve işin doğrusu bende dişleri biraz takırdatmaya başladım ![]() ![]() Uzun bi aradan sonra böyle bereketli bi avla eve dönmek çok rahatlattı beni…hem hanımın dırdırından da kurtulmuş oldum…eğer balık olmasaydı cümle belliydi “ben sana dememişmiydim gitme diye”… ![]() Balıkları eve bırakıp iş yerine gittim msn den arkadaşlarla av hakkında sohbet ettik…herkes resim istiyordu ama bende bi fotoğraf makinesi yoktu ![]() ![]() hava yaklaşık 1 dereceydi, rüzgar 3-5 gibi ve sürekli yön değiştiriyordu…hava bulutsuz ve ayazdı…suyun sıcaklığını bilmiyorum ama ılık bi su vardı… oltalar tek iğneli gezer kurşunlu el oltalarıydı bu oltalar lidakileri ve diğer bi kaç balığı yakaladı (yemler sardalya ve karides)….kamış üç adet 5 cm.lik mavi beyaz sedefli zarganadan oluşmuş bi at-çek takımıydı çinekop ve karakulaklar bununla yakalandı….şamandıralı iki iğneli kefal takımı gofret kullanarak 4 adet kefal yakaladı… rastgelsin… Bu mesaj en son " 27-12-2006 " tarihinde saat 07:47 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resim ve tarih düzeltmesi |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ha unutmadan..msn de arkadaşlara balıklar yaklaşık 2 kilo kadardı demiştim...balıklar temizlendikten sonra 2,80 kg geldiler...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() yavrum benim, yirim onları ben çiğ çiğ, ulen şu adanaya bi gitsek mi? hem kebap yeriz (tavuksuz) hem de şu güzelliklerden yakalarız
yürü be kardeşim süper olmuş |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğancım maşallah be, sen lidakiler ufak falan demiştin ama yine de iyi bunlar. Araya rağmen güzel av yapmışsın valla, ellerine sağlık...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vay vay vay....Doğanım napmışsın öyle kardeşim...Şeytanda ne kafa ne göz bırakmışsın...Kardeşim senin adına çok sevindim gerçekten...Uzun aradan sonra böyle bereketli bir av yaptığın için...Eylemlerinin devamını bekliyoruz...Eline koluna sağlık...Kaçırdıkların için hiç üzülme,senden kaçanlar bana kısıyorlar...Adana-İzmir arası sıkıştırma operasyonlarımız devam eder inşallah...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() sanki bana adana /seyhan balık hali gibi geldi arka fon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
ya güven haklısın valla...direk tezgahtan çekilmiş gibi görünüyor resimler... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan banada gaz veriyorsun bu soğuklarda balığa çıkmak cesaret istiyor,bizim balıkcı arkadaşlar cesaret edmiyorlar malesef bende tek başıma çıkmak istemiyorum ama senin göndermiş olduğun resimleri görünce düşünmüyorda değilim hani,rastgelsin doğan iyi bir av olmuş.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
alttaki ev tepsisini görünce ..fikrim degişti tabii. ![]() benim şu kefal/gofret ilişkisene kafam takıldı... o halde şu gofret muhabbetini biraz açman gerekiyor.. nasıl yani kıbrıs gibi mi sardınız ..iğnleri yoksa tek iğnede gofret çabuk dagılır diye düşündüm.. artı.. bu Adanalı kefaller ne tür gofret istiyor ?? marka önemlimi?? beyaz gofretlerde var.. malum.. |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan maşallah adana civarında balık bırakmamışsın. ellerine sağlık pekde güzelmişler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine fikrim geldi | mufi | Mazmoz (Yemleme) | 30 | 22-10-2010 00:11 |
yine fikir geldi | mufi | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 23 | 19-08-2007 20:30 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
Ankaradan amcam geldi :D | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-10-2006 20:22 |
Dalışta burnumdan kan geldi.. :( | ilhan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 01-09-2006 20:23 |