|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() ha unutmadan..msn de arkadaşlara balıklar yaklaşık 2 kilo kadardı demiştim...balıklar temizlendikten sonra 2,80 kg geldiler...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() yavrum benim, yirim onları ben çiğ çiğ, ulen şu adanaya bi gitsek mi? hem kebap yeriz (tavuksuz) hem de şu güzelliklerden yakalarız
yürü be kardeşim süper olmuş |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğancım maşallah be, sen lidakiler ufak falan demiştin ama yine de iyi bunlar. Araya rağmen güzel av yapmışsın valla, ellerine sağlık...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vay vay vay....Doğanım napmışsın öyle kardeşim...Şeytanda ne kafa ne göz bırakmışsın...Kardeşim senin adına çok sevindim gerçekten...Uzun aradan sonra böyle bereketli bir av yaptığın için...Eylemlerinin devamını bekliyoruz...Eline koluna sağlık...Kaçırdıkların için hiç üzülme,senden kaçanlar bana kısıyorlar...Adana-İzmir arası sıkıştırma operasyonlarımız devam eder inşallah...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() sanki bana adana /seyhan balık hali gibi geldi arka fon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
ya güven haklısın valla...direk tezgahtan çekilmiş gibi görünüyor resimler... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan banada gaz veriyorsun bu soğuklarda balığa çıkmak cesaret istiyor,bizim balıkcı arkadaşlar cesaret edmiyorlar malesef bende tek başıma çıkmak istemiyorum ama senin göndermiş olduğun resimleri görünce düşünmüyorda değilim hani,rastgelsin doğan iyi bir av olmuş.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan kardeşim ellerine sağlık bereketli olsun. Tek tabanca götürmüşsün balıkları kardeşim. Afiyetler olsun yarasın.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Doğan'ım keşke yakın olabilsek de beraber balığa gidebilsek.Ama allah büyük inşallah bir gün,bir vesile ile seninle birebir tanışmak isterim.Avına gelince diyecek bir laf bulamıyorum....Ege de bir laf vardır: ''gene gene maşallah'' diye.Sanırım ne diyeceğimi tarif edebilmişimdir.
Epeyden beri balığa gidemediğin için, bu av macerası sana ilaç gibi gelmiştir umarım.Her avının aynı kalitede geçmesi dileğiyle rastgelsin diyorum..... (Hüngür hüngür |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
alttaki ev tepsisini görünce ..fikrim degişti tabii. ![]() benim şu kefal/gofret ilişkisene kafam takıldı... o halde şu gofret muhabbetini biraz açman gerekiyor.. nasıl yani kıbrıs gibi mi sardınız ..iğnleri yoksa tek iğnede gofret çabuk dagılır diye düşündüm.. artı.. bu Adanalı kefaller ne tür gofret istiyor ?? marka önemlimi?? beyaz gofretlerde var.. malum.. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine fikrim geldi | mufi | Mazmoz (Yemleme) | 30 | 22-10-2010 00:11 |
yine fikir geldi | mufi | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 23 | 19-08-2007 20:30 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
Ankaradan amcam geldi :D | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-10-2006 20:22 |
Dalışta burnumdan kan geldi.. :( | ilhan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 01-09-2006 20:23 |