![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu cezbedici solüsyonu bu hafta sonu ürkezde denedim ama pek bir faydasını gördüğümü söyleyemem...Ya da benim denediğim yerde balık yoktu...Bence şayet avlanılan yerde balık,avlanan kişide de biraz şans ve bir de o balığın tutulası varsa cezbediciye hiç gerek yok diye düşünüyorum...Tabi tatlısuda durum farklı olabilir onu bilemem...Bu solüsyon suyla seyreltilerek kullanılıyor olmasına karşın ben bir ara kafayı kırdım ve solüsyonu direkt olarak yeme damlattım ama nafile,tık demedi...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Amatör balıkçılıkta kalite (Proamatör balıkçı / Çapulcu) | xnode | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 21 | 04-10-2010 19:35 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Balıkçılıkta tehlike sinyalleri | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 17-12-2007 01:06 |