|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Unutmadan; bu kanalın en önemli yararı, etrafta avlanan insanların büyük bölümünün sirküler konusunda bilgi eksikliğini giderecek olmasıdır. Kanal yayına başladıktan sonra gerekli uyarıları yaparak bu konuda bilgilenirici yayınlar istemek gerekir kanımca.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler, inşallah geç kalmadan kabloluya da geçer...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ya arkadaşlar azmı uğraştık Doğan medyaya bu konuda hatırlarsanız yüzlerce mail attık. bazı arkadaşlar umutlanmayın öyle bi kanalı türkiyeye açmazlar diye he ne kadar can sıksalarda sonuçta oldu.Uydumda var sevincimden havalara uçacağım nerdeyse. Emeklerinizin karşılığı alındı arkadaşlar.
Hatırlayamanlar için link [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() wallahi dadından yenmeyecek gibi görünüyor...hayırlı olsun...
ersin dün akşam haberleri seyrediyordum ancak bahsettiğin belgeselin sonuna gelebildim...sirkülerde geçen balıkların küçüklerini ve tamamen yasak olan balıkları yakalamak yasak değildir...onları suya geri bırakmamak yasaktır...oltaya vuracak balığın ne olacağını ve ne boyda olacağını kestiremessiniz...umarım o kılıçları yakalayanlar bırakmışlardır... rastgelsin... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bana göre çok geç kalmış bir yayın kanalı... İnşallah hem kara hemde deniz av meraklılarının beğenisine hitap edecek kalitede bir yayın olur..Hayırlısı olsun...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
vallahi ishak abi aynı şeyller benim de kafama takılmadı değil hani...şu av dönemlerindeki gibi ruhsuz uyarı mesajlarıyla dolu bi yayın politikası izlemeyeceğini umuyorum...ve sanırım kara avı ağırlıklı olacak gibi yayınlar... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Doğan abi adamların asıl amaçlarının keyifli zaman geçirmekten ziyade balık yakalamak olduğu izlenimi yarattı bende, zevk için yakalamayan kişinin boyut yada sınıra önem vereceğini sanmıyorum. Ayrıca her ne kadar bu şekilde av konusunda tecrübem olmasada şöyle bir durum var ki; yakalamaya çalışılan balıkların boyutları ile yem boyutu orantılı olması gerekir. Bana göre adamlar buradan her zaman bu boyutta balık aldıklarında küçük yem ile avlanıyorlar. Yoksa avı yasal boyutlarda olan kılıç için palamut ile yem yapıldığını izlemiştim.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar yıllar öncesinden avrupa ve amerikada ücretsiz belgeseller yayınlanırken bizde daha TV siyah beyaz dı. halen Bu ülkedeki menfaatçi medya reyting peşinde koşup gelişigüzel yapımlar la Türk insanını oyalamak ta iken böyle bir kanalın yayına başlamasını ben uygarlık ve bilim adına memnuniyet ile karşılıyorum ve bu işi yapanları tebrik ediyorum.. türk insanı bunlara layıktır hatta dahada ilerisine..
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Konya - Bozdağ Yaban Koyunu gözlemi | omerko | Organizasyonlar | 9 | 24-04-2007 22:08 |