|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Doğancım harika bir av cıkarmışsın o soğuk havada böyle av olmassa zaten cekilmezdi ava gittiğin tarihi bir düzelt istersen bu mesajla sana bir e meil gönderiyorum resmini biraz düzelttim istersen gönderdiğimle değiştirirsin artık bir aylık balığın var havalar düzelene kadar idare edersin selamlar.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Bu mesaj en son " 26-12-2006 " tarihinde saat 21:25 itibariyle igmsva tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan abi Kırklareli ye kadar geldi bi bağırma sesi herkes korktu.İnsan bi haber verir 'balıktayım şeytanın bacağını kırıyorum' diye de bende bilgilendiririm ''Doğan abi balıkta oralardan geliyo'' diye milleti.Kimse de korkmazdı.Tebrikler...
![]() |
![]() |
#25 | ||
Guest
|
![]() sevgili yunuscan...herşey çok ani gelişti...bi daha ki sefere haberli olur inşallah...bu arada ses oralara kadar gelmişse hakiketen kötü kırmışım sanırsam galiba...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine fikrim geldi | mufi | Mazmoz (Yemleme) | 30 | 22-10-2010 00:11 |
yine fikir geldi | mufi | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 23 | 19-08-2007 20:30 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
Ankaradan amcam geldi :D | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-10-2006 20:22 |
Dalışta burnumdan kan geldi.. :( | ilhan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 01-09-2006 20:23 |