|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben explorist 600 modelini kullanıyorum ve çok memnunum.Özelllikle 2006 sürümü olan haritayı yüklettikten sonra çok verim almaya başladım.Yakında denizde kullanmaya başlayacağım ve oldukça faydalı olacağını düşünüyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Seaman,diye hitap ediyorum,çünkü isminizi halen bilemiyoruz,cihaza hangi haritaları yüklettiniz acaba ?
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 2006 Sürümü olan haritada 10 büyük il turistik ilçeler deniz fenerleri tristik bölgeler akaryakıt istasyonları ve birçok köy yolları var.Aslında full tr haritası var ama ayrıntılandırılmış olanları bunlar.Detaylı incelemek isterseniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adlı siteden inceleyebilirsiniz
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Emeklilik sonrası hobi amaçlı aldığımız 8,50 lik kamaralı bir tekne için " Model Marka Garmin 178C " aldık. Cihazın tekneye montajı?! ve özellikle dual sistem olması fishfinder algılıyıcısının tekne karinasına montajı ve tekne girişini ne şekilde tavsiye edileceği konusunda yardıma ihtiyacım var. Tekne ağaç gövde..
Lütfen ivedi cevap. Engin AKCAN |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cihazınızın garantiden çıkmaması için googledan garmin diye arayarak servisten montaj detayı hakkında bilgi almanız en doğrusu olacaktır, eğer kullanım kılavuzunuzda yoksa netten indirebilirsiniz.178C en gelişmiş gps ve balık bulucudur,çok iyi bir seçim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Sel Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:48 |
Nem Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:41 |
Kar Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:39 |
bu nedir? | tatlısuefendisi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-05-2007 02:54 |