|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sıcak karşılama için teşekkürler hoşbulduk.Buradaki düzeyli ortam çok güzel paylaşılan bilgiler çok değerli.Yakın zamanda İzmir'de olmayı planlıyorum tekne konusunuda halledersem çok güzel olacak.Herkese rastgele arkadaşlar.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, İzmir gibisi yoktur
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() aramıza hoş geldiniz........
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat aramıza hoşgeldin katılımcı olman dileği ile
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hosgeldin aramıza inşallah sitemizde iyi vakit geçirirsin
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Murat hoşgeldin. tam yerini buldun. bende 30 yıldan fazla bir süre istanbulda yaşadım. 1970/2001 arası Bakırköyve avcılrda ikamet ettim .. 20 yıllık iş hayatım sirkeci+tahtakale+mecidiyeköy+karaköy+güneşli+bakı rköy+AHL.serb bölge.gibi merkezlede geçti..Güzel İstanbulun aslında ne TÖRPÜ bir yer oldugunu ben çok iyi bilirim.en basit örneği vereyim ben izmirin dışında 35 km mesafede kırsal denilecek ( mimaroba/sinanoba gibi) bir yörede sitede oturuyorum. inan İstanbuldakinden 2 misle daha çabuk izmir merkeze iniyorum..
bu mesafed istanbulda olsaydım sadece E5 veya Ankara asfaltı ızdırabı 2 kat olurdu..hem İstanbulun tahtakalesi+salıpazarı+karaköyü dediğimiz alan İzmirde sadece kemeraltı ve çankaya demek ve çok daha toplu bir alan... bence sen izmire yerleş tavsiye ederim... artı bende motorsiklet meraklısıyım ve motorum var.. balıga giderken çok keyifli oluyor.. |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Murat dost ortamına hoş geldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz dileği ile rastgelsin diyorum....
İlle de İzmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |
selamlar | eyupgokay.tr.gg | Tanışma | 9 | 04-09-2008 20:39 |