|
Resmi Avcılık Duyuruları Sirküler, yasaklar ve benzeri konular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ayrıca avlanmaması gereken en önemli balık(soyu tehlike altında) ORFOZ dur...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu konu gerçekten hassas bir konu...
bir keresinde yasak olduğunu bilmeden bir eşkina vurmuş, sonra öğrenince de üzülmüştüm. şimdi bu işi daha iyi takip etmeye çalışıyorum. orfoz yetiştirme çiftlikleri yavaş yavaş ülkemizde de yayılmaya başlıyor. bunların orfoz neslinin korunmasına da katkısı olacağını düşünüyorum. fakat öyle ya da böyle balık nesilleri karşısındaki en büyük tehlike trol ve tırıvırıdır. amatör balıkçılar ne kadar uğraşırsa uğraşsın, büyük teknelerin bu şekilde verdiği zararın tırnağı olamaz.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sana katılıyorum katiti.O trollerin yaptığını hiç bişeyle engelleyemeyiz.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() katliyam silahları altındaki başlığı bir inceleyin bakın nesiller nasıl kurutuluyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizlerde avlanması yasak türler hangileridir? | levrek | Resmi Avcılık Duyuruları | 19 | 23-11-2012 15:17 |
Ülkemiz sularında avı yasak olan türler!!!!!!! | Selimiyeli | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 21-07-2007 00:48 |
derin deniz canlıları | Lethe | Deniz Balıkları | 9 | 21-01-2007 22:36 |
Tükenmekte Olan Deniz Canlilari I : Denizatlari | RULUDAG | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 16-04-2006 17:55 |
Tükenmekte Olan Deniz Canlilari I : Denizatlari | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-12-2005 07:04 |