|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi biliyorsun bizim buralarda yazla kış arasında pek bahar olmuyor. Tago ondan şaşırmıştır
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeşilçama gönderdğim resimlerden kalmamış,bi resimde koymak isterdim ama.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() bende avatara resim koymaya çalıştım ama başaramadım.bilgisayar bilgisi sıfır neyse oğlum kıbrıstan gelsinde o koyar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() theimam 35 hoş geldin.İmza ayarlarını yaparsan çok iyi edersin,sizi daha iyi tanımış oluruz.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm yeni dostum öncelikle aramıza hoşgeldin şunu söyleyebilirimki bayram nedeniyile herkez tatilini geçirmek için bir süreliyine siteden uzaklaştı kızma hemen dostum neyse geçmiş bayramın mübarek olsun bakalım
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben burdayım. okul ve oğrencilerden vakıt bulamadım. ama sımdı tatıl ve işte burdayım
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili öğretmenim haklısın, öğrencilerden zaman bulamadım demişsin, eminimki yoğun bir şekilde çalışmaktasın, akşamları 10 dakika girdinmi iş bitiyor.isim hanen boş olduğu için öğretmenim diye hitap etmek zorundayım. şimdi senin anlattığına göre seni sadece tatillerdemi göreceğiz. 15 tatil bitmek üzere yarısı gitti, eeeee sömestriye daha çok var, sen genede arada bir kaçamak yap derim,Bu memleketin senin gibi insanlara çok ihtiycı var,biliyorsun değilmi. SAYGILARIMLA.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() imza ayarlarımı yaptım inşaallah olmuştur
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() ben teşekkür ederim kardeşim tanıştığımıza memnun oldum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | KAZIM_35 | Tanışma | 14 | 08-10-2009 19:34 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
arkadaşlar dikkat | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-07-2007 10:49 |