|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() selim abi makineler çok güzel...daha öncede konusu olmuştu ürün güzelse isterse mozambikte yapılmıuş olsun...sanırım alttaki makine de önden kalamalı...son zamanlarda daiwa nın sitesine baktınızmı...fazla makine kullanmamama rağmen için gitti walla...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi benim kullanım şekli atıp bırakmak olucak...at-çek yapmaya niyetim yok abi...dam ın surf makinasına baktım bugün ama fiyatı çok tuzlu geldi(300 civarı)...senin tavsiye edebileceğin marka-model var mı abi...saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur bir kaç makina resimleri yolluyorum bu makinalar 35-55 euro arası,bu makinalardan zebco olanı bu sitedede üye olan volkan arkadaşımıza almıştık çok memnun olduğunu söylüyor,bu markaların bazılarını internet üzerinden malzeme satan bayilerde gördüm.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi sendeki çeşit dükkanlarda olmaz herhalde, sen kesin gir bu işe
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selim abi gel abi yap kesin dönüşü açalım bi dükkan ohhhhhh
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 14:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 20:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 04:43 |