|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kolay gelsin, ev aramak zor iştir...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ulaş abi sen evi bul biz rastgelsin ailesi taşımaya yardıma geliriz
![]() İşin esprisi bir yana evlerin altından daha fazla prim yaptığı bu dönemde hemde bahsi geçen semtlerde ev bulmak baya problem Allah kolaylık versin RASTGELSİN ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler mert ve tago.
hani olur ya kulağınıza gelir kiralık bi ev var diye,ya da tanıdık bi emlakçı vs. vardır,o bile yeter benim için.hele bi bulayım, tek tek kendim taşırım herşeyini hiç problem diil... ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgele.com.emlakta kiralık varsa banada lazım.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu site buğün konu dışı,kış geldi balıkcılık unutulmuş,bizde başta sitelerimi yönelsek acaba?
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Şimdi konuya bir yönden bakılırsa evet balıkçılıkla alakası yok ama sitede biliyorsun abi-kardeş-dost ilişkileri gayet iyi onun için iyi niyetle istenilen bir istek buna bizim abimiz olarak kızıcakmısın şimdi?
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet abicim önce ellerinden öperim saygılarımı sunarım. abi artık samimi dosluklarımız oluştuğundan arkadaşların sıkıntılarını paylaşmalarını hoş karşıla abi. haklısın bu forum balık balıkçılık ve deniz üzerine ama abi biz dost olduk ya elbette bazı sıkıntılı durumlarımızda önce dostlarımıza müracat edicez. hoş gör abicim. ayrıca başka sitelere yönelme konusuna gelince...." BİZİ SENSİZ BIRAKMA ABİ" sevgiler
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
Spirolino Arıyorum | Teaser | Şamandralarla İlgili Herşey | 2 | 10-02-2008 13:54 |