|
![]() |
#1 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlginç bir teknik gerçekten, denemek gerek aslında...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güven paylaşımın için teşekkürler,
Muhammet somon değil ama diğer leri için denene bilinir.Malum somon avlanacak yer yok.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sağolasın Muhammet,ilk etapta düşük hızda uzun sırtıda Aksiyonu düşük lurelerle denenebilir bir uygulama gibi görünüyor,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Birincisi kıyıdan avlanıyorsam dip kıbrıslı takımla(çuprayı bu yöntemle almıştım).Yalnız iğneleri açıkta bırakmamak gerekiyor ve mustad 496 serisinin 4 nolu iğnelerinden 8-9 adetli yapıyorum takımı...Normalde 1.iğneyle 2.iğne arasında 1-1,5 cm boşluk bırakılır ama ben bırakmıyorum...çünkü büyük balık gördüğüm kadarıyla yeme kafadan saldırıyor ve ordaki 1 iğne bile çok işe yarıyor... ikincisi tekneden avlanıyorsam sardalyaları makas yardımıyla baklava şeklinde keserek kullanıyorum...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
klips kullanımı | cevat2 | Diğer Malzemeler | 20 | 16-03-2011 18:20 |
Deniz Motorlarında ''LPG Kullanımı . | alpargun35 | Tekne Bakımı ve Donanımı | 7 | 02-06-2010 09:37 |
Çapa Seçimi ve Kullanımı | levrek | Tekne Bakımı ve Donanımı | 14 | 01-04-2010 08:48 |
şamandraların kullanımı... | aganta borina borinata | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 20-09-2006 17:37 |
Yem olarak sardalya... | katiti | Sardalya, Akyem | 10 | 26-08-2006 17:06 |